Post by inchiacyhargamb on Mar 13, 2022 2:48:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen tokent csal ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó ajánlom mindenkinek!!!!! Nincsenek reklámok!!!!!!!!!!!!
Nagyon Rossz Játék 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤢🤢🤢🤢🤢🤢💩💩💩💩🤢🤢🤢🤢🤢
Jó játék, de a díszítés unalmas és nehéz 😕
Ez a játék klassz és nagyon érdekes, de a hirdetések ott vannak.. szóval irritál.. BTW a játék tökéletes..szeretem..pihentető és kielégítő
Bake it নৈমিত্তিক kolg
Ez tetszik, de a hirdetések miatt undorítónak tűnt. A hirdetésekre van egy megoldásom, csak a mobiladataidból.
Doors: Paradox Başsındırma bed
𝙄 𝙧𝙖𝙩𝙚 𝙞𝙩 5 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙄 𝙜𝙤𝙩 𝙩𝙤 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙗𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙤 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙞𝙩 𝙨 𝙨𝙤 𝙘𝙤𝙤𝙡 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙧𝙚𝙢𝙤𝙫𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙤 𝙁𝙞 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙁𝙞 𝙨𝙤 𝙘𝙤𝙤𝙡 𝙮𝙤𝙪 𝙜𝙤 𝙨𝙤 𝙘𝙤𝙤𝙡
Ez a játék fantasztikus! Így hűvös szórások, öntetek, krémek, tálcák és bogyók állnak rendelkezésre. Van néhány kiegészítés, de ez egy klassz játék. Amikor először játszottam ezzel a játékkal, nagyon unalmas volt, de amikor megsütöttem a második receptet, akkor tanulok kenni, főzni és jegelni a tortán. Ez egy szép játék, és remélem, hogy ennek a játéknak soha nem lesz zenéje, mert nagyon irritáló és diszkó jellegű. 5 csillagra értékelem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Kösz.
Egyáltalán nem rossz 😊🤩
Ez a játék nem rossz. De a hirdetések teszik még rosszabbá ezt a játékot. Amikor játszottam ezzel a játékkal, elképesztő volt, de 1 vagy 2 perc múlva megjelenik egy hirdetés, és a hirdetés kihagyása gombja nem működik... Komolyan ez a játék irritált... Azt javaslom, távolítsa el ezt a sok hirdetést . Kevesebb reklám legyen, hogy aki játszik, ne idegesítse fel magát... Remélem hamarosan eltávolítja a hirdetéseket......
Túl sok hozzáadás van, és minden szinten van egy Ez a játék jobb lenne, ha kevesebb lenne, és nem lenne szüksége internetre, mert az emberek akkor akarnak majd játszani a játékkal, amikor kiesnek, 5-ös lett volna, ha kevesebb lenne, és több választási lehetőség a sütéshez.
Nagyszerű játék, de minden egyes játék után van egy hirdetés, ami elég idegesítő lesz, de ha le akarod tölteni a játékot, akkor a te döntésed 😉Fyi, én eltávolítottam
A játék jó, de nagyon lassú játék
Menő
Nos, amikor felnövök, arról álmodoztam, hogy saját pékségem lesz, és ez egy nagyszerű gyakorlat lesz, gondoltam. De valójában ez jobb, mint a gyakorlat, ez szórakoztató!
Ez egyfajta pihentető 🙂, de sok hozzáadást kapott
ez a játék nekem összeomlik. nem csak ez a játék, hanem az EGÉSZ társaságod!!!!! őrült, igaz? ahogy mondanád: igen, ez nem probléma, egyszerűen letölthetek egy másik játékot! de nem. még csak esélyt sem adott, hogy lássam a játék kinézetét! összeomlik a kwalee képernyőn??? srsly? ez csak a te játékaid tbh. nézd, nem jó a telefonom? más telefonoknál is nagyon hibás! szerintem erőfeszítésért...
Azt kérdezi, hogy miért értékelem ezt az alkalmazást az első tapasztalataim alapján csak egy csillaggal a következő ok miatt: Ez az alkalmazás rossz, mert Wi-Fi-re van szüksége, amikor már a második sütésnél próbálkozik, ezért azt javaslom, hogy ne töltse le alkalmazást, mert nincs offline állapotban, és (ti), vagy engem dühössé tesz ezen az alkalmazáson! 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠.
Egy szerüen ajánlom mindenkinek aki szereti 😙
szerintem jó játèk
5-re értékelném ezt a játékot, de nagyon késik, és NAGYON SOK HIRDETÉS van benne!
Szeretem, mert ez a legjobb dolog, amit tettem magamnak, mivel a bárok és éttermek este 30 körül járnak, mióta bárok és éttermek 18:00 63 tr 4:00 hhddyfuuffuufihyir
Tetszik és minden, csak nem srsly?! Mindezek a hirdetések, és fizetnem kell, hogy eltávolítsam őket??! Tudom, hogyan keresel pénzt, de ez is nagyon jó... mintha nem látnék más hasonló alkalmazásokat, amelyek ennyi hirdetést tartalmaznának, szóval remélem, megtehetsz valamit
Nekem nem tetszik hülyeség.
Élvezhetetlen
Nem igazán tetszett, mert sok hirdetés van, minden 5 másodpercben van egy hirdetés, de szerettem a sütést
Nagyon jó játék és tölcsétek le. Megéri. Amúgy csak 10 vagyok. Csáó. Helloka.
Ez egy nagyon ügyes játék, DE a hirdetések SZORZATOK, túl sok a hirdetés, és egy twerkenő nő jött az egyik hirdetésre, ha bekapcsolja a repülőgép módot, bár kihagyja a hirdetéseket
Nagyon nagyon tetszik ez a játék. Mindenkinek ajánlom.
Túl sok átkozott hirdetésed van, és még a wifit sem tudom kikapcsolni, hogy eltűnjenek. A kezelőszervek és minden más azonban csodálatos. De nem hiszem el, mennyire pénzéhes vagy.
Ez az alkalmazás tele van hirdetésekkel. Még akkor is, amikor fizettem a hirdetések eltávolításáért, úgy tűnt, még mindig őrülten sok „opcionális hirdetés” van a játékmenetet javító funkciók feloldásához.
Ez egy csodálatos játék, de úgy látom, túl sok olyan hirdetés van, amit hirdetni akarsz, de ez sok más, mint hogy szeretem a játék kreativitását
Ez jó móka, ha saját maga is készíthet fánkot és másokat. Jó, hogy vannak receptek is, és csak a hirdetések zavarnak. Szórakoztató sütögetős játék, bárcsak más dolgokat is készíthetnél. De emellett ez egy igazán szórakoztató játék is. Nagyon kellemes a cukormáz felvitele. Remélem a játék is frissül. Akkor a játék jobb lehet, mint amilyen! Az is klassz, hogy fincsi feltéteket is rá lehet tenni. Csokoládé chips, szórható, eper stb.
Nekem tetszik, szerintem annyit lehetne rajta javítani hogy wifi nélkül is lehessen játszani ezzel a játékkal de amúgy nagyon jó🧸🤎
Szórakoztató játék volt.tetszik a játékod😋
Ezek a kattintás-sütés-csinálás-szórakoztató-pénzes játékok egyre érdekesebbek. Ez valóban kreatív.
Utálom😄😄😄
Én személy szerint szeretem ezt a játékot. Nem nehéz, és az egyik stresszoldóként működik. Más vélemények szerint túl sok a hirdetés. Azt tanácsolom, hogy kapcsolja ki a wifit, ha nem akarja a hirdetéseket. Mindegy, csak ennyit akartam mondani! ^-^ Sok sikert mindenkinek, és vigyázzatok magatokra a járvány idején!♡
Bake it कैज़ुअल गेम oze
Ez az alkalmazás nagyon szívás. És sok adaléka van. És ez annyira bosszantó. És néha az alkalmazás magától megszakad. Ha most nem oldja meg ezt, akkor az általam ismert emberek 30-50 emberként játsszák ezt a játékot, megmondom nekik, hogy töröljék ezt, mivel nekik is van ilyen problémájuk. Javítsd ki most😠😬😬😬😡😡😡😡. Ez egy haszontalan játék, mindig hálózatra van szüksége. Nagyon mérges vagyok . Azt mondom, ne töltsd le ezt a játékot, ne csak mondjuk egy játékot! Azt kell mondani: 'A HASZNÁLATLAN JÁTÉK A VILÁGON'😬😠😡😤😤🙍👎👎👎👎
Ez is nagyon egyszerű játék....és ez a játék tele van reklámokkal...
Ez egy zseniális játék, csak az a baj, hogy rossz cowolaty, de sebaj, hogy most az a jó, hogy szeretem ezt a játékot, az ételeket, amiket süthetsz, és a pocakot is 😋😊💖😁
ez nagyon szép 😊😍 Csillag ötöt adnék rá, de annyi hirdetés van!!!! Mármint MIÉRT!!?!!!?! De szeretem, hogy még több ilyen játékot készíthetek!!! SZERETEM!!!!!!!!!
Nagyon jó jàték én is most töltöttem le de nagyon jó aki nem hisz töltse le és meg làtja szeretem nagyon jó ez a jàték több mint öt csillagot ér szerintem tizezert ér de azt ajànlom mindenkinek hogy töltse le mert nagyon jó úgyhogy nyomjàtok meg azt hogy telepítés mert nagyon nagyon jó jàték én szeretem nekem nagyon be jött ez a jàték komolyan és nem tudom hogy hànyszor fogom le írni hogy nagyon jó jàték én szeretem de ezt ajànlom mindenkinek töltse le ez nagyon jó jàték !!!!!!!
Jó játék, de a reklámok tönkreteszik a szórakozást. Még ha kikapcsolom is a wifit, hogy ne zavarjanak, folyamatosan azt mondja: "Nincs internet kapcsolat". Nagyon bosszantó, hogy a játék minden lépése előtt végig kell nézni a végéig. Azt javaslom, hogy csak akkor jelenítsen meg hirdetéseket, ha pénzt akarunk keresni a hirdetések megtekintésével. "🖓"