Post by inchiacyhargamb on Mar 13, 2022 2:39:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Tanks vs Robots:Real Steel War 2022 version ▞▞▞
Būtībā kara robotu izvilkšana
Jauka spēle
Tas ir lieliski
Man šobrīd patīk šī spēle, un es patiešām ceru, ka turpināsit pie tās strādāt, jo es domāju, ka tā ir patiešām unikāla
Man nepatīk spēle. Tas ir lēns, neērti vadāms, un grafika varētu būt labāka.
Nav bezsaistes režīma, bet es labi spēlēju laiku
Pierakstījies no karim😍😘
Nav labas vadības vispār spēle ir godīga, lai nav daudz iespēju jauninājumiem
Ļoti slikta pieredze ar klientu apkalpošanu. Viņi ir ļoti rupji. Nav ieteicams nevienam.
Zemi punkti un sudrabi. Atlīdzības par augstāku līmeni nav vienādas ar Future Tanks, Armada utt. (Double Rewards).
Agrāk, kad spēlē bija daudz spēlētāju, viņi šajā laikā bija vairāk boti nekā tagad, manuprāt, kad pieredze kļuva mazāka, tad spēlētāji sāka dzēst spēli un kad 1. noteikuma spēlētājs nevarēja piedalīties komandas spēlē, kurš nezina, ka tur izveidoja komandu tāpēc tika reģistrēta pieredze, tāpēc viņi atstāja spēli. punkti, lai padarītu spēli labāku (1) palielināt pieredzi (2) pievienot vairāk robotu (3) noņemt noteikumu, ka viens spēlētājs nevar piedalīties komandas turnīrā)
super
Custom Skin Creator Minecraft Unterhaltung ouy
Tas ir skumji, kad mēģinu šaut mērķī, bet tas vienmēr tiek ārā no mērķa
WWR:game war robots pvp battle; Hills of Steel; Hills of Steel 2; Super Tank Rumble; Empires. Age of Dragons; ASTROKINGS: Space War Strategy; Real Steel World
Es domāju, ka šī spēle ir aizraujoša un patīkama.. perfekta....😊😊
Gnome real or fake, Chevre qui parle comme un homme! ... Generation x pk webclient, Mr mcmahon vs stone cold steel cage, Autolla ajetaan varo varovasti,
Tā ir jauka grafika, taču ir nepieciešams vairāk darba kaujas, kustības un mērķēšanas jomā. Ieroči ir nožēlojami. Apskatiet kara robotus. Kļūstiet tāpat, un jūs garantēti dominēsit spēļu pasaulē.
Tas bija super, es spēlēju pie klēpjdatora un arī tālruņa
nē, tā nav šausmu spēle
Patiesībā man bija jāatgriežas, lai mainītu pārskatu par lvl8 un, godīgi sakot. Esmu tik noguris no skārienvadības... Torret ir sods... Es mēģināju dažādos veidos, nekas tāds pats, tas dara visu, ko vēlas, kustība lielākoties ir bezjēdzīga, ka abi kopā.... Oho ! Automātiskā mērķēšana ir tik slikta! Turpina lēkt uz augšu un uz leju. Šķiet, ka šo spēli var spēlēt tikai ar spilventiņu vai tastatūru. Lūdzu, izlabojiet to. Tiek mainīts uz 1 zvaigznīti, tas tiešām ir jāmaina. VIP SPĒLĒTĀJI ir jānodala. Tas patiešām nogalina spēli
Ļoti grūti vadīt robotu!
lejupielādēt 666666666666 ar TYPE R apk jaunāko versiju 1.0 ... Robot Tactics: Real Time Robots War ... Real Steel World Robot Boxing.
Šai spēlei joprojām ir vajadzīgas dažas izmaiņas, piemēram, spēles vadīklas, kameras rotācija un citas utt..., taču neuztraucieties, ka es joprojām spēlēšu šo spēli... tāpēc turpiniet strādāt
Tā jautri, bet kontrole
Pārāk daudz krāpnieku
Kontrole ir BRIESMĪGA! Mērķēšana ir pārāk grūta un neintuitīva. Arī braukšana ar tvertni nav tāda, kādu varētu gaidīt. Jūs nevarat pārvietot tornīti šaušanas laikā, bet ir jāpārvieto visa tvertne. Izstrādātāji, dariet kaut ko! Citādi jauks koncepts tanku spēlei.
Visu laiku sliktākā spēle Būtu bijis jautri, ja viņi ļautu jums darīt to, ko vēlaties darīt, bet, kad jūs piesakāties, viņi liek jums darīt visu pēc saviem ieskatiem
Tas ir tik labi, ka man tas patīk
BarbarQ - Jaunākā Versija Android - Lejupielādējiet Apk
AaAl
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkády yrj
Var man uzdāvināt jaunu robotu
man patīk
Tas ir jautri, bet vēl ir nedaudz agri, lai redzētu, vai jums tiek samaksāts par vietu jūsu turnīros.
Space Shooter Android Lejupielādēt ...
Tanks vs Robots:Real Steel War Trò chơi điện tử ilek
非常に悪いゲーム
Robots vs Tanks: 5v5 Battles আর্কেড ymub
Šī spēle ir pārsteidzoša, bet jums vajadzētu pievienot stromtrooper pogu, lai tas varētu aizvest viņa vairogu viņam priekšā, tad ienākošie dameži ir atkritumi, un no šī vairoga tas var arī izšaut, lūdzu, dariet to.
Tā ir laba spēle. Ne pārāk sarežģīti.