Post by atacchracpucne on Feb 17, 2022 14:37:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
Hmm.. Myslím, že je to pekná hra ok ok ok, milujem tú gitaru
NM ml Na LM LM k BH JP0p GU cu co ft co GU yo yo bio JP op NL ml NL ml mp ml ml NP! 0 po o00
Nejde
Naozaj chcem mačku, ale nechcem ju a áno, váš spôsob jazdy, pretože s týmto hlúpym vtákom sa sotva dá nič robiť a vták vyzerá trochu strašidelne, akoby tu nebolo čo robiť, musíte zaplatiť, aby ste získali viac vecí a ja Neplatím len za tohto hlúpeho vtáka, takže áno, bolo by to dobré pre starších ľudí, ktorí chceli domáceho vtáčika, ale vážne som si myslel, že to bude lepšie. Nesnažím sa to znamenať, že je to len trochu nudné, keby ste mohli aktualizujte to, čo by bolo v poriadku, a pridajte ďalšie hračky
Poho apka.
Ak by ste ho mohli prinútiť, aby ho paradajky zasiahli, naozaj by som ohodnotil 5 hviezdičkami
Pu. W. WWE
Je to vtipné a milé. Zdá sa, že sa to páči aj môjmu skutočnému papagájovi. 🐦
Hovorí Pierre
Vidí vás, ak zapnete Detský režim a stlačíte nie
Je to sialena hra
Je v poriadku, ale keď si to stiahnem, stále mi píše, že sa to nestiahne
Pekné, ale deti by nemali pozerať YouTube skôr ako 5 rokov
Talking Pierre the Parrot Zabava wbop
Nie, toto je stará hra😒😒😒
Ju
Opakuje veľakrát
Kvalita by sa mala zlepšiť
Ty 8
Ja som sa spytala ci ma v ociach kameru a on ze nemam ja sa teraz bojim instalovat
Veľmi zaujímavá hra milujem ju tak veľmi, že hrám na timepass a na oživenie mysle 😊😊😘
Naozaj sa mi to nepáči, pretože to drez stojí peniaze a jediné, čo môžete urobiť, je hádzať paradajky, správa chýba mu Tom ho mohol skopírovať a povedať nie, nie nie, to nie je veľmi pekné a naozaj sa mi to nepáči. hra hrozná vec Prepáč
Táto hra mi dala režim pre deti, myslím, že papagáj vás sleduje
aspoň ho ňemusim kŕmiť ja sprostého toma
smiešne
Tak pekná hra a šťastná a milujúca a komédia
Rt
Celkom dobé
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Älypelit cvi
Je to dobrá hra, ale prečo by sme nemohli dostať tú splashovú vec, keď sa dostaneme do hry, ako keby ste ju hrali prvýkrát a nedovolí vám to urobiť, takže je to OK ☺
Dobre 👌
Páči sa mi táto aplikácia, pretože obsahuje všetky podrobnosti
Je to skvelá aplikácia, ale mali by ste tiež otvoriť možnosti vodovodného kohútika,
Táto aplikácia je pre moje deti trochu nudná......
Je to zastaraná aplikácia s naozaj zlou animáciou. Nesťahujte
Veľa šťastia s vašou mamou a otcom, čo musíte urobiť, je dostať šancu dostať ju späť na atletiku a nahradiť ju nezávislým Škótskom.
Všetko, čo robíte, sú tie isté veci
Veľmi dobrá aplikácia
Konečne jediná "Talking" verzia, ktorá nemá kameru.
Ak by existovala aplikácia taco world, ľudia by si ju radi stiahli, ale okrem mňa, pretože som alergický na tacos, keď Hank a zázvor hrajú túto aplikáciu, nájdu na obrazovke Taco a o polnoci tam začnú bežať do postele. prší pieseň tacos a Hank a zázvor boli ako ach, čo je to za pieseň a potom taco jednej noci zabil Hanka a zázvor, ale v žiadnom prípade to bol len sen, ale vtáky sú stále dobré Páči sa mi táto aplikácia, ale nie Hank a Ginger! !
Talking Pierre the Parrot መዝናኛ qqpu
pierre môže striekať vodu do umývadla a hádže veci na podlahu a môžeme ho udrieť aj paradajkami! a robí hudbu! a stlačí tú vec a zopakuje, čo hovoríte, a môžeme natočiť video a zdieľať ho s priateľmi! a je naozaj zábavné z rozprávania priateľov! zelený papagáj! ak vidíte zeleného papagája, je to on a môžete si nainštalovať aplikáciu!
Prečo si ho nemôžeš vziať do postele, prečo kupuješ animácie, ktoré sú na hovno😕, ale akokoľvek, čo môžem urobiť, je trochu pekné. 1 ďalšia vec, môžeš ho prinútiť jesť a ísť do kúpeľne a pridať mini hry, prosím😩😩😩😩 Zostaňte v bezpečí.😷😷 a možno z neho urobíte súčasť gangu hovoriacich tomov, vďaka ktorému by to mohla byť lepšia hra Outfit7.
Ospravedlňuješ sa moc, že si to neodstrihol v obale, odstrihni to vôbec na rozdiel od toho, čo hovoríš, príliš si uzemnil počas rozhovoru pri odhlásení jasný rozhovor jednoducho si to neprerezal, hlúposť prepáč, nevracaj sa opäť na Barra ja vôbec Áno, Polly, už ma neotravuj
Wow, toto je veľmi úžasná aplikácia, páči sa mi to, ale niektoré funkcie nefungujú
Moja 3-mesačná malá dcérka sa veľmi smeje na papagájovi Pierrovi
Wow Tom bije papagája LOL
B c
Adsfeedback
Kartik. Derkar
Stiahol som to pre môjho brata a páčilo sa mu to, ale nehral som to, takže to hodnotím tromi hviezdičkami.
Urobil som jednu z reklamných vecí, aby som získal ďalšie animácie, ale stiahol som si solitaire a spustil som ho, ale neodomkol ho. Prosím, opravte
Nudné, ale zábavné pre deti
Talking Pierre the Parrot Развлечения yptv