Post by atacchracpucne on Feb 17, 2022 14:28:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה ללא הגבלה לפרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
נהיה מהר מדי מהר מדי...רוצה את הכסף שלי...אבל משחק מהנה
לא עובד. בפעם הראשונה ששיחקתי ברמה הראשונה, זה פשוט נתקע והלך הביתה. צריך לעשות משהו בנידון כי אני אוהב את המשחק
אוהב את המשחק הזה כל כך קל לשחק, הגרפיקה מעולה 👌
ברצינות לא התכוונתי לתת אפילו כוכב אחד כמו אפילו לא אחד. כאילו אני ממש כועס שהייתי צריך לבזבז את הנתונים שלי על זה. ברצינות זה כואב, כפתור ההמשך הפסיק לפעול מיד אחרי ארוחת בוקר ברמה 1 וזה ממש מתיש. הייתי צריך להסיר את ההתקנה ואני כל כך לא מתקין את המשחק הזה שוב.
מה הקשר למשחק הזה?למה הוא ממשיך לקפוא? אני צריך להקיש מספר פעמים כדי שזה יעבוד. לפעמים זה פשוט שלח אותי בחזרה לדף הבית ffs. אנא תקן את הבעיה הזו או שאני הולך להסיר את ההתקנה!
Lopokimosaer ss mokilovi 5
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא מאוד כיף אבל אינטנסיבי וקשה אבל הוא כיף אבל הלקוחות מאוד כועסים כשאתה עושה טעויות ולוקח זמן 😍😅אני עדיין אוהב אותו וממשיך לשחק בו 💖❤️
אני אוהב את המשחק הזה הוא מלמד הרבה דברים❤❤❤
המשחק טוב אבל מתי למה כשהגעתי לרמה 6 הוא נתקע ואני תמיד מרענן את הטלפון שלי אבל זה עדיין לא עובד
מדהים
אוהב את המשחק הזה...❤️
di lang ako nakapag laro ng ilang araw naulit ulit sa umpisa, sayang pinag hirapan.
אפליקציה טובה מאוד לגילאי 6-10
זה מאוד מועיל לבשל הכל
K זה טוב
גדול
Cooking Marina - cooking games 어드벤처 oml
כיף ומרגש
לא רוצה לפתוח
בסדר
אהבתי את המשחק.אבל....הזמן לא מספיק לשחק.הלקוחות מגיעים מהר
זה משחק מאוד נחמד אני רק מתקשה לעדכן אותו אבל זה בסדר רק רציתי להגיד כמה אני אוהב את המשחק הזה👍
אוהב את המשחק הזה! הייתי נותן לו 5+ למעט פגם גדול אחד. זה קרה יותר מ-10 פעמים אז זו לא רק תקלה. פגעתי בחתיכת טוסט והוא לא נמסר. אז כמובן שפגעתי בו שוב. עכשיו הוא נזרק ואני נענש על שזרקתי אותו. זו דרך די חכמה להיפטר מהפריטים החינמיים שלי אז אני אקנה עוד..... המממ? ניסיתי להאט. חשבתי שזו אשמתי.....לא! עדיין קורה. או שאתה זז כל כך לאט שאתה מאבד את הרמה. הלוואי שאפשר היה לטפל ב"פגם" הזה. אז יהיה 5!
הדבר היחיד שנתתי לאפליקציה הזו 3 כוכבים מכיוון שהגרפיקה של האפליקציה הזו לא כל כך טובה. המשחק מאוד מעניין ומשמח. אין ספק שהמשחק טוב כדי לרענן את המוח שלך.
אני אוהב את המשחק הזה פאה אבל המדינה השלישית הרמה האחרונה שלו קשה מדי בבקשה תקל על זה כדי שנוכל לשחק בו יותר
ברמה הראשונה אני משחק אבל אחרי זה זה יוצא ואני צריך לשחק את המשחק ולעשות את אותה בעיה
STRIKERS 1999 Arkādes spēles yvfo
וואו כישורי בישול נחמדים
אין מילים
ביום הראשון שלי הוא משחק נהדר עבד נהדר אבל פתאום הפסיק לעבוד כשאני מקיש על פתיחת המשחק הזה הוא לא מראה כלום רק הראה את דף הבית ולא נותן שום פלט אני מאוד מאוכזב
אני כל כך אוהב את זה כשאני סובל מכאב סיאטי.
אני אוהב את המשחק הזה❤️
המשחק הזה הוא סופר והמשחק הוא בישול ואני אוהב את המשחק הזה אז יש לי 5 כוכבים
זה נראה טוב. אבל כשאני הולך לשלב הבא זה מפסיק.
משחק נהדר!!!
Cooking Marina - cooking games Приключенски ghqi
סופר טוב מאוד שירות מעולה ושירות תמיכה 🥰😍🤩
Cooking Marina - cooking games 冒險 uaod
זה משחק נהדר שהוא יכול ללמד אותך לבשל אני באמת אוהב את המשחק הזה כל כך ויש לו הרבה מסעדות אני מדרג אותו 100000/10
אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא כל הזמן נתקע אני כל כך רוצה להמשיך לשחק אבל לא יכול כי הוא נסגר מעצמו בבקשה תקן את המשחק הזה בהקדם האפשרי מחקתי את המשחקים האלה בתקווה שהוא יעבוד אבל עכשיו זה אפילו הכי גרוע
משחק חסר תועלת. בזבוז מוחלט של הזמן שלי. איבדתי את הנתונים שלי על המשחק חסר הערך הזה. זה כל הזמן נתקע בסוף שלב מסוים ואני מאבד את הלבבות. המשחק הזה אפילו לא ראוי ל-1 כוכב מעצבן
זה אחד המשחקים הלא מקוונים הנפלאים ביותר...שמעסיק אותי רק בקשה להאריך את החיים או להקטין את זמן המילוי שלו...
זה משעמם
מושלם . אני אוהב את זה אבל כמה שלבים נראים קשים
maganda po siya laruin
היי התקנתי את המשחק אבל הוא לא רוצה לשחק כשאני לוחץ על play הוא נכבה מהמשחק אז ניסיתי לפתוח אותו שוב ושוב אבל הוא עדיין עושה את אותו הדבר
נהנה עד כה זה כיף