Post by atacchracpucne on Feb 17, 2022 14:19:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Волим ову игру јер је толико покварена да је чини забавном можете једноставно летети свуда да вас нико не може погодити и оружје је оп, али је такође толико јефтино да ми га свако може набавити, само је лудо и забавно играти
Наљбоља је
Пре Добро!!!!!
Морате да поставите неку врсту система извештавања како би играчи могли да пријаве хакере
аигат а ферад аинидсисап хаф ферад
ПЛЗ УКЛОНИТЕ ДУГМЕ ГРАНАДЕ!ПЛЗ!ПРЕМЕСТИТЕ ГА У СЛОТ ЗА ОРУЖЈЕ!ПЛЗ!
Не свиђа ми се игра, али је и даље добра и зашто ме игра тера да носим каубојски шешир
То је убица времена 2/5
Било је забавно. Добио сам 10 мојих пријатеља, али после толико времена постаје досадно, али је забавно и губи време.
Цхало аппс! Постоји играч који се зове Индија инв и он увек пријављује друге нормалне играче.Чак и оне који не раде ништа.молим вас да Индија престане да извештава......
Лаб
Он добро говори
Веома је забавно, скинови су смешни, свака ствар је савршена, то је веома добра игра.
Друга је добра, али ова игра је боља. Има више оружја, аутомобила и кућних љубимаца, зато је ова игра боља, хвала 😊.
веома добра игра волим да се дружим можете ли молим вас да додате играче попут пријатеља
Никада ми није дозволио да се придружим серверу, само ме је враћао на почетни екран
Memes Wars অ্যাকশন ggp
Мемес Варс Мутиплаиер 9 ПВП БОРБА Сви ми нећемо бити у 9 месечно јер можете бити део године до краја и играчи не иду добро као
Хммммммммммммммммммм Тинкккккккккк Гаис Помоћ Ми Тинк Лике или не хмммммммммммммммммммммм 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔☹🤔🤔😑😑😑😑😑🤔 🤔🤔
Није тако кул
Сада могу да се придружим игри
Има неких заостајања и гомила оружја то је дугме за паљбу
Ок игрица 5 звјездица 🤔
Вао
сјајне битке док сте на мрежи и бриљантне креације сандбок-а које можете направити када сте ван мреже
То је исто као цхицкен гун зашто си направио још једну јеси ли глуп а ова игра је чак и гора од друге па је избриши одмах.и само је назови меме варс и такође је иста ствар као цхицкен гун али је много најгора и још страшнији графици и лоша контрола па ако си ово инсталирао то значи да си глуп и глуп и изгубићеш своје МЕГА Угризе и не ризикуј
Ваиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии на многе рекламе чак и усред игре.али и даље забавно играти
Можете ли молим вас да вратите мафије како је цоол са мафовима за Ноћ вештица, молим вас, вратите их да бисте се више забавили
Нисам чак ни могао да нађем ниједног другог играча
Потребно је толико времена за преузимање
Најбоље игра икада.
ОВО ЈЕ смеће све што треба да радим имам гранате и одједном нисам ништа притиснуо
Ослободите се оружја у сандбоку.
Memes Wars Action vow
мени је веома заостао
Епиц. Без заостајања, а ово је само... ЕПИЦЦЦЦЦ (молим вас, додајте пријатеље у игру)
Добра игра
Icing On The Dress Szerepjátékok anb
Игра је срање зашто? ИС ХАЦКС!!! ДАРН ХАЦКС!!! МРЗИМ ИХ И ШАТУ МЕ КАД ВОДИМ!!!!!!! МРЗИМ ОВУ ИГРЦУ И ВОЛЕО САМ ОВУ ИГРЦУ А САД ЈЕ СМЕЋЕ!!!!!!!!! А АКО УКЛОНИТЕ ХАКЕРЕ ЈОШ УВЕК ИМА ПРОКЛЕТНИХ ХАКОВА!!!!!!!!!!!!!!! И МРЗИМ ОВУ ИГРЦУ ИГРА ЈЕ САЗНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НАЈВИШЕ МРЗИМ ШТО НЕ МОЖЕТЕ ЧАК ДА ДОБИЈЕТЕ ХАКОВЕ!!!!!!!!!!!!!!! И МРЗИМ ОВО ХАМЕ ПА 1 ЗВЕЗДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХЛАДАН
Боли ме рука због ниске осетљивости
ова игра се погоршала јер сте избрисали многе ствари у овој игри, дођавола
Игра је одлична и не заостаје, али бих тражио једну ствар. Девс, ако слушате публику и играче, учините да стеампунк Мецха са оштрим рукама буде покретан. То је једино што тражим. осим тога волим игру!
Волим ову игру Позвао сам пријатеље на своју страну Волим ову игру тако је забавна да се можете удружити са својим пријатељима и покушати да не убијете свог пријатеља, тако је забавно да треба да играте ово Играм ову игру сваки дан, тако је забавна да бисте требали да играте и ја играм ову игру као сваки дан и играм ову игру само сваки дан иаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаиаи Волим ову игру извињавам се због иаиаиаи. Управо сам се толико узбудио да ова игра уклања ваш стрес да је забавна понекад изгубим 😘😘😄🥰😍
Добра игра, али ипак има неких грешака и требало би да се уради. Игра је савршена, смешна је.
Жена ме је оставила јер сам се превише играо. Узела је и нашег пса спарки осим тога прилично је добар
Може ли ово бити подељени екран
Прошло је 4 године и тако је забавно играти, молимо вас да додате још неке ствари у игру
Само не баш забавна игра, апсолутно ништа да се ради у њој само избегавајте
Memes Wars Hành động osj
Заиста ми се свиђа ова игра са сандбоком, али требало би да додате баттле роиал и да додате мало муниције у оружје и побољшате цене оружја. Тако је лако набавити оружје, молим вас, додајте више цена за оружје и ажурирајте графику, а такође додајте захтеве за пријатељство за играње пријатељи
Ова игрица је сјајна
Благо забавно, али осим превише реклама које игру приказују као потпуно смеће.
ово је професионална и најбоља игра јер је ова игра за више играча и има простора за придруживање. и најновије ажурирање на толико мапа, толико аутомобила, толико оружја и толико скинова и толико кућних љубимаца, Мемес Варс су кул игра и нови други и толико нивоа, али ни један ниво је само (30) али играм све дане 20 али све утакмице губе